Zöld esküvő

Prémium virágzó esküvői köszönetajándékok, papírtermékek

Szeretnétek visszaemlékezni közös életetek egyik legfontosabb eseményére, úgy hogy milyen szép és örömteli volt?

Jó helyen jársz, mert mi abban tudunk segíteni nektek, hogy a vendégeknek szánt köszönetajándékokra, esküvői papírkellékekre biztosan pozitív, jó érzéssel gondoltok majd még hosszú, hosszú idő távlatából is és nemcsak ti, hanem a vendégek is. Az általunk készített virágzó esküvői köszönetajándékok és ültethető papíráruk különlegessége abban rejlik, hogy prémium minőségűek, és röviden megfogalmazva: egyszerűen jó adni és kapni is őket, biztosan nem vesznek a feledés homályába. 

A több díjjal is elismert, egyedülálló magbonbonok minőségi, kézműves eljárással készülő – főként virágmagos – elültethető ajándékok, melyeket válogatott irodai papírhulladékból és vegyszermentes, minősített vetőmagokból készítünk környezetkímélő eljárással, 2017 óta.

A magbonbonokkal új színfoltot hoztunk a virág ajándékozásba, mivel a magokat különféle formákba öntjük és a csomagolással, dizájnnal bújtatjuk alkalomhoz illő köntösbe. Minden darab kézzel készül, évekig is tárolható, és földbe ültetés után rövid idő alatt élő növényként születik újjá és az ültetőközege is 100%-ban lebomló, környezetbarát termék. 

Portfóliónkba tartozik még ültethető magpapírból (virágmagkeverékes és bazsalikom magos) és vetőmagtasak felhasználásával készülő esküvői kártyák is, melyekből meghívókat, ültetőkártyákat, asztalkártyát, menükártyát és köszönetajándékot készítünk.

Webshopunkban többféle kész opcióból lehet választani, pár kattintással személyre szabhatók termékeink, és készletünk folyamatosan bővül, frissül. Ha van már saját grafikád, vagy elképzelésed, fordulj hozzánk bizalommal, profi grafikus-dizájner és nyomdai háttérrel segítünk álmaid megvalósulásában. 

Lépj be a virágzó ajándékok birodalmába!

Köszönetkártyák ültethető magbonbon formával

virágminta-eskuvooldal

Masnis kártyák – külön rendelésre

virágminta-eskuvooldal

Köszönetkártyák magpapírból

virágminta-eskuvooldal

Ültetőkártyák ültethető magbonbon formával

virágminta-eskuvooldal

Ültetőkártyák magpapírból

virágminta-eskuvooldal

Asztalszámok magpapírból

virágminta-eskuvooldal

 Magbonbonok egyedi díszdobozzal

virágminta-eskuvooldal

 Esküvőre ajánljuk még

virágminta-eskuvooldal
Termékeinket megvásárolhatod logózás, egyedi igények nélkül is készletről,  és emellett arra is van lehetőség, hogy saját elképzelésed alapján elkészítsük saját ötleted.

Ha kérdésed lenne írj nekünk, hamarosan válaszolunk!