Deluxe Chocolate Design (12 db)

4.999 Ft5.499 Ft (AAM)

Igazán exkluzív összeállítás, hiszen a magbonbonok forma és színvilága a valódi pralinékat, bonbonokat, trüffeleket idézi. A csokoládé bonbonokra megtévesztésig hasonlító igényes különlegesség korlátozott mennyiségben elérhető.

Válaszd ki, melyik magösszeállítást és csomagolást kéred.

A magbonbonok kézzel készülnek, egyedi darabok, ezért a formák és színek eltérhetnek a képen látottaktól, de minden esetben természetesen arra törekszünk, hogy minél szebb és eredetibb, kiváló minőségű összeállításokat készítsünk.

Egyedi feliratozással is kérheted kísérőkártyával vagy arany mintás szalaggal.

Az egyedi feliratozáshoz s megjegyzés rovatba írd be, mit írjunk rá!

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 15 × 12 × 3 cm
Milyen maggal kéred?

Fűszernövény keverék, Egynyári virágmagkeverék, Vegyesen virágok és fűszerenövények

Milyen csomagolással kéred?

Arany papírszalag, Arany szatén/organza masni és kísérőkorong, Egyedi feliratozással (arany papírszalagra +500 Ft), Egyedi feliratozással (kísérőkártyával +500 Ft)