Rólunk

A sztori

Újságíróból kézműves…

Hagara-Nagy Nóra, a Seed Bonbon ötletgazdája vagyok.

Röviden az előzményekről: 2005-ben kezdtem újságírással foglalkozni. Eltelt tíz év, és számtalan online és offline cikket írtam  (némelyik még díjazott is lett), szabadidőmben egy zöld életmód blogot írtam, ami Fenntarthatósági sajtódíjat nyert – mindeközben elvégeztem egy ökogazdálkodási és ökoturisztikai képzést -, és voltam főszerkesztő egy öko magazinnál. Egy pályázat kapcsán kezdetem el zöld marketinggel és PR-ral foglalkozni, aminek kiteljesedése az általam megálmodott környezetbarát ajándéktárgy, mely tökéletes választás fenntartható vállalatok reklámajándékának is.

Így lettem kézműves 2017-ben.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségem természetesen a kézműves termékeimnél is meghatározó szerepet tölt be, olyannyira, hogy az általam készített magpapírok, magbonbonok és magbombák irodai papírhulladékból készülnek, kíméletes, környezetbarát eljárással. Magyarországon és mai tudásom szerint világszerte is egyedülállóak az édességek mintáira készülő magbonbonjaink (már maga az elnevezés is tőlem származik), melyet a számos vásárlói visszajelzés mellett olyan szakmai elismerések is igazolnak, mint a 2017-es Ozone zöld-díj első helyezése és a Green Brand tanúsítvány elnyerése.

Termékeimben egyesül a növények és a környezet iránti szeretete, a kreatvitás és a folytonos megújulás, fejlődés iránti igény, mindez megfűszerezve Illés László grafikus alkotómunkáival.

Mit tud a Seed Bonbon?

Környezetbarát
Papír újrahasznosítással, kíméletes, környezetbarát eljárással készülnek a Seed Bonbon termékek.

Kézműves magyar termék
Minden egyes Seed Bonbon kézzel készült, egyedi darab. Nincs belőle két egyforma.
Öröm garancia
Számos pozitív visszajelzésből és visszatérő vásárlóinktól tudjuk, a Seed Bonbonokkal garantáltan nyert ügyed lesz.
Egyedi rendelések
A kísérőcédulától a dobozok személyre szabásáig mindenre tudunk megoldást. Kis és nagyobb mennyiségben is.

Kövess minket!