Ültetőkártya magpapírból (üres, kézzel írható)

250 Ft300 Ft

Ültetőkártya magpapírból 

Méretek:

50×90 mm

90×90 mm

A termék azoknak a kreatív pároknak készült, akik saját maguk szeretnék az ültethető magpapírt felhasználni: névre szóló ültetőkártyának vagy kedves üzenetekkel személyre szabható.

Az ültethető magpapír a merített papírhoz hasonló textúrájú, kézíráshoz, kalligráfiához használható.

A kártyák front oldala üres, a hátoldalán a képen látható leírás szerepel, de kérheted enélkül is, vagyis teljesen üresen.

A magpapír nedvességtől távol tartva évekig is őrizhetjük, míg elültetésre kerül.

Választhatod teljesen üresen (hátoldal is üres) is!

Ha egyedi felirattal, mintával szeretnéd, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Leírás

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A magpapír termékeket úgy tudod életre kelteni, ha összetéped apró darabokra, és jó minőségű földbe teszed és vékony földréteggel betakargatod. Keress egy világos helyet,  locsold rendszeresen, az első napokban figyelj arra, nehogy kiszáradjon, és máris elkezdődhet a csírázás.  Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre, a víz nehezebben fog elpárologni. Azonban arra ügyelni kell, ha ilyen módszert választunk, minden nap kiszellőztessünk, mert a gombák könnyen elszaporodhatnak és tönkretehetik a növénykéket. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni nagyobb területen, cserepekben.

A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal, és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 90 × 130 cm
Melyiket szeretnéd?

Kis kártya tájékoztató hátoldallal (5×9 cm), Dupla kártya (sátras verzióhoz tájékoztató hátoldallal 9×9 cm), Kis kártya tájékoztató hátoldal nélkül (5×9 cm), Dupla kártya (sátras verzióhoz tájékoztató hátoldal nélkül 9×9 cm)

Milyen maggal kéred?

Egynyári virágmagkeverék, Bazsalikom mag

Érdekelhetnek még…