„Ginko” – Esküvői asztalszám magpapírból

690 Ft750 Ft (AAM)

Esküvői asztalszám ültethető magpapírból egynyári virágmagokkal vagy bazsalikom maggal.

Kétféle méretből választhatsz:

105 x148 mm (A6): 690 Ft

130×180 mm: 750 Ft

Frontoldalon a kiválasztott grafika, a hátoldala üres!

A papír merített papírra emlékeztető textúrájú, fehér színű, 200 gramm körüli vastagságú.

Teljesítési  határidő:  természetesen figyelembe vesszük a megrendeléskor megadott dátumot, de átlagosan 1 hét alatt készülnek el a kártyák.

A magpapír nedvességtől távol tartva évekig is őrizhetjük, míg elültetésre kerül.

Teljesen egyedi, itt nem látható, más méretű meghívókat, köszönetkártyákat  és mindenféleesküvői kellékeket is készítünk ültethető magpapírra hozott tervekkel vagy grafikusunk is elkészítheti nektek. Ha így szeretnétek, kérjétek ajánlatunkat.

Leírás

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Általános használati útmutató:

A magpapír termékeket úgy tudod életre kelteni, ha összetéped apró darabokra, és jó minőségű földbe teszed és vékony földréteggel betakargatod. Keress egy világos helyet,  locsold rendszeresen, az első napokban figyelj arra, nehogy kiszáradjon, és máris elkezdődhet a csírázás.  Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre, a víz nehezebben fog elpárologni. Azonban arra ügyelni kell, ha ilyen módszert választunk, minden nap kiszellőztessünk, mert a gombák könnyen elszaporodhatnak és tönkretehetik a növénykéket. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni nagyobb területen, cserepekben.

A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal, és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 105 × 148 cm
Milyen méretben kéred?

105×148 mm A/6 (690 Ft),  130×180 mm (750 Ft)

Milyen maggal kéred?

Egynyári virágmagok, Bazsalikom mag