„Blue” Esküvői köszönetkártya magbonbon formával

990 Ft (AAM)

Esküvői köszönetkártya választható magbonbon formával – egynyári virágmagkeverékkel (méh-és pillangóbarát, egész nyáron át virágzó virágokkal)

Méret: A6 (105×148 mm), kétoldalas

Frontoldalon a választott grafika és a magbonbon forma, a hátoldalán leírás és tájékoztató (alapból angol-magyar nyelvű)

A kártyára applikált magbonbon forma könnyedén eltávolítható, és földbe (cserépbe, szabadföldbe) ültetve a benne lévő magok kikelnek.

Az itt bemutatott mintákra tetszőleges szöveg illeszthető (név, dátum, helyszín, üzenet), ez benne van az árban.

Teljesen egyedi, itt nem látható köszönetkártyát is készítünk hozott tervekkel vagy grafikusunk is elkészítheti nektek. Ha így szeretnétek, kérjétek ajánlatunkat.

Köszönetkártya ára: 990 Ft/db

Teljesítési  határidő: átlagosan 5-10 munkanap (figyelembe vesszük a megrendeléskor megadott dátumot)

Személyre szabás pár kattintással:

Írd be a megfelelő helyekre a saját adataid, és mi ezekkel készítjük el nektek. Az egyedi gyártás és szerkesztés ára benne van a termék árában.

A magbonbon formákat nedvességtől távol tartva évekig is őrizhetjük, míg elültetésre kerülnek.

Leírás

A magbonbon kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A papírlapról eltávolított magbonbon formát a legjobb eredmény érdekében áztasd be vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 105 × 148 cm
Milyen magbonbonnal kéred?

Piros szív, Zöld szív, Kékeslila szív, Piros virág, Zöld virág, Kék virág, Zöld levél

Érdekelhetnek még…

„Sidney” – Esk...
790 Ft920 Ft (AAM)