Seed Bonbon: Chili Habanero (limitált!)

2.999 Ft

Seed Bonbon limitált dobozos válogatás 4 darab magbonbonnal, habanero chilivel (többféle színben).

A chili habanero egy extra csípős chili, a Scoville-skálán kb. 300 000 csípősségi fokozatú.

Évente csak néhány alkalommal gyártjuk, ezért ez a legritkábban, időszakosan elérhető termékünk, érdemes figyelni, mikor kerül ki a webshopba.

Igazán különleges ajándék ínyenceknek, chili kedvelőknek.

Elfogyott

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A már megerősödött, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

A chili növényeket célszerű meleg lakásban február-márciusban elültetni, hogy a hosszú tenyészidejüket nyár végéig beérjék, mert így tudják a termésüket megérlelni. Lakásban min. 20 Celsius-fokos hőmérsékletet és sok fényt biztosítsunk számukra a csírázáshoz és a palánták erősödéséhez.

További információk

Méretek 8 × 8 × 3 cm
Méret: