Seed Bonbon Mandala – színezőkkel

4.490 Ft

Kilenc darab, színátmenetes magbonbon.  AJÁNDÉK: 3 db színezhető mandala képet tettünk a dobozokba!

Ennek az összeállításnak a darabjai sárga-narancs-piros és némi kékes színekben pompáznak, mely színek a szeretet, barátság, harmónia színei.

Méh- és pillangóbarát virágmagok, illetve  zöld fűszernövények (petrezselyem, bazsalikom, zsázsa, kapor, kakukkfű stb.)  vegyesen fordulnak elő – minden egyes darabnál jelezve van a benne található magfajta.

 

Category:Tags:, SKU: #17102403

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információ a magbonbonokról: https://seedbonbon.hu/magbonbon-tudnivalok/

További információk

Méretek 11 × 11 × 3 cm
Méret:

szin
Doboz színe:

fehér, piros

Érdekelhetnek még…