Levendulás magbonbon (3db)

2.290 Ft (AAM)

Csodálatos, levendula mintás díszdobozban kínáljuk egyedülálló, levendula magokat rejtő magbonbonjainkat.  Három darab lila színű magbonbont rejt a dobozka.

A levendula magról való szaporítása fontos lépésekkel valósítható meg. Kérjük, olvasd el blogbejegyzésünket, hogyan csináld.

A levendula magról szaporítása

 

Elfogyott

Categories:, Tag: SKU: #w170311

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.
Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:
A levendula csírázásához fagyhatásra van szükség, ezért érdemes ősztől kora tavaszig elültetni a magbonbonokat (kültéren). A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 11 × 8 × 3 cm
Méret: