Ajándékutalvány 5000 Forint értékben

5000 Ft

5000 (ötezer) Forint értékű ajándékutalvány, amely online és személyes vásárláskor is felhasználható, akár egyedi rendelésekre is.

Megrendeléskor válaszüzenetben (24 órán belül) egy letölthető ajándékutalványt küldünk egyedi azonosítóval ellátva.

Az ajándékutalványok érvényességi ideje: a kiállítástól számított 12 hónap.

 

Category:Tags:, SKU: #W170923

Leírás

Felhasználható és beváltható mind a Seed Bonbon saját üzemeltetésű webáruházaiban (www.iloverecycling.hu, www.seedbonbon.hu)  leadott rendeléseknél, mind pedig emailben vagy személyes vásárláskor is (például kiskertpiaci megjelenésünkkor).

Az ajándékutalványon feltüntetett összeget az utalvány birtokosa bármely termékre beválthatja az összeg erejéig. Amennyiben a kiválasztott termék(ek) értéke magasabb, mint az utalványon szereplő összeg, a különbözetet más fizetőeszköz (készpénz, bankkártya) segítségével kell kiegyenlíteni.

Az érvényesség lejártát követően az utalvány nem használható fel, a fel nem használt összeg visszatérítésére nincs mód. Az ajándékutalvány összege készpénzre nem váltható, az utalvány visszaváltására nincs mód.

Az ajándékutalvány tulajdonjoga szabadon átruházható.

Az ajándékutalvány kiállítója nem vállal felelősséget az ajándékutalvány elvesztéséért, megrongálódásáért, vagy megsemmisüléséért. Az utalvány elvesztése, megrongálódása, megsemmisülése esetén nem pótolható.

Minden kupon egyedi azonosítóval rendelkezik, melyet a vásárláskor meg kell adni. Az utalvány kinyomtatható, de személyes vásárláskor elég mobiltelefonról bemutatni vagy a kódot beolvasni, online vásárlás esetén fizetéskor kell beírni, hogy a rendszer érvényesítse.

Az utalvány sokszorosítása tilos. Egy kuponkód csak egyszer használható fel.

További információk

Értéke:

2000 Ft, 5000 Ft, 10000 Ft