Húsvéti képeslapok magpapírból – többféle

850 Ft (AAM)

Ültethető húsvéti magpapír képeslapok – egynyári virágmagkeverékkel 

Méret: 105×146 cm

Frontoldalon a választott grafika, hátoldalán  rövid tájékoztató és ültetési piktogram.

A magpapír nedvességtől távol tartva évekig is őrizhetjük, míg elültetésre kerül.

A csomag tartalma: magpapír képeslap + szabvány színes boríték

Akár egyenesen a címzettnek is elküldjük, ha a szállítási címnek az ajándékozottad címét adod meg, a számlát elektronikusan neked küljdük csak!

Leírás

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Általános használati útmutató:

A magpapír termékeket úgy tudod életre kelteni, ha összetéped apró darabokra, és jó minőségű földbe teszed és vékony földréteggel betakargatod. Keress egy világos helyet,  locsold rendszeresen, az első napokban figyelj arra, nehogy kiszáradjon, és máris elkezdődhet a csírázás.  Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre, a víz nehezebben fog elpárologni. Azonban arra ügyelni kell, ha ilyen módszert választunk, minden nap kiszellőztessünk, mert a gombák könnyen elszaporodhatnak és tönkretehetik a növénykéket. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni nagyobb területen, cserepekben.

A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal, és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 105 × 146 cm
Melyik mintával kéred?

Nyuszi, Zöld hímes tojás, Csibe, Tavaszi, Három tojás, Piros hímes tojás