Seed Bonbon: Prestige Flowers

4.490 Ft4.990 Ft

Seed Bonbon dobozos válogatás 12 darab színes magbonbonnal.

Méh- és pillangóbarát egynyári virág válogatás a nyár színeivel: körömvirág, facélia, bársonyvirág, napraforgó, legényvirág, egynyári dália, búzavirág, pillangóvirág magokkal.

Kérheted egyedi díszcsomagolással és felirattal is!

Az egyedi kísérőkártya szövegét, preferált stílusát írd meg nekünk a megjegyzés rovatba megrendeléskor vagy írj nekünk emailt! A kísérőkártya ültethető magpapírból készül, amit szintén el lehet ültetni és virágok vagy bazsalikom nő majd ki belőle.

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 15 × 12 × 3 cm
Méret:

Milyen csomagolással kéred?

Papírszalag (mint a képen), Díszcsomagolással, ajándékkártyával (+500 Ft)