List View Portfolio

Present your projects beautifully with unlimited styles – standard, overlayed or list view in grid, masonry or carousel fashion, link projects to products in shop and even combine them divided by category. The choice is yours.
2018.05.20.

Love chili

Kétféle chilimaggal készítettünk limitált szériás magbonbonokat, hogy a férfiaknak szánt ajándék palettát színesítsük. Hármas és négyes dobozokban készültek a magbonbonok. 1. Trinidad Moruga Scorpion magokkal 2. Chili Habanero magokkal A dobozok palástját Illés László grafikus tervezte és készítette.  

Egyedi ajándékok
2018.05.20.

Mandala kollekció

Egyedi készítésű díszdobozba a harmónia-szeretet-kiteljedés színvilágát idéző színátmenetes magbonbonokat tettünk fűszernövényekkel és virágmagokkal vegyesen. A doboz mandala színezőlapokat tartalmazott. Limitált kiadásban készült összesen 50 darab.

Egyedi ajándékok
2018.05.20.

Esküvői köszönetajándék magyaros motívumokkal

Magyar paprikamagokkal díszített magbonbon kapszulák trikolór színekben. A csomagolásra a jegyespár fényképe került, illetve a francia-magyar nyelvű termékleírás.  

Esküvő
2018.05.19.

WWF Természetbarát kollekciók

A WWF Magyarországgal együttműködésben már két kollekciót is készítettünk a WWF három szimbolikus állataival és a hazai csúcsragadozókkal. A magbonbonok virág és fűszernövény magokat is tartalmaznak. A  termékek eladásából befolyt összegből a WWF Magyarországnak adományozunk 300 Ft-ot dobozonként. Grafikai tervezés és design: Illés László

Egyedi ajándékok
2018.01.05.

Hármas dobozka egyedi dizájnnal

Dobozaink egyedi palásttal is készülhetnek a pár nevével, logójával, dátummal vagy bármilyen felirattal.  A fehér színű dobozkába három darab Seed Bonbon fér el. A magbonbon formák és színek széles palettából választhatók ki.

Esküvő
2018.01.05.

Seed Bonbon bambusz kosárkában

Akár elegáns, akár vidám, bohém stílusban is meg tudjuk alkotni az elképzeléseket. A golyó forma minden esetben adott, de a magbonbonok színe és a papíroké bárhogyan variálható. Akár még a maggolyókba kerülő magfajtákat is ki lehet választani. A kosárkák ovális, ... read more

Esküvő
2017.10.09.

Képeslap egyedi tervezéssel

A6-os formátumú képeslapjaink kétoldalasan tervezhetőek. A frontoldalra design elemek, szöveg, logó kerül általában, a hátoldalra a használati és gyártási útmutató, valami egyéb szöveges bejegyzés. Egyedi grafikai tervezést is vállalunk, de kész grafikai tervekkel is dolgozunk. A magpapír formája és színvilága ... read more

Esküvő
2017.10.06.

Seed Bonbon Cosmo esküvőn

Egy nyári esküvőre készült néhány tucat Seed Bonbon fekete-fehér krepp papírba csomagolva, fehér szalaggal átkötve. A  termék egyszerre apró ajándék a násznép számára, és a dekorációban is kitüntető szerepet kapott. A fotókat Sepsi Gergő készítette.

Esküvő
2017.09.29.

White&Gold esküvői köszönetajándékok

A Big Day esküvői magazin Nagy ceremónia fotózásához készítettünk arany-fehér színvilágú esküvői papír kiegészítőket, melyek a magazin októberi számában lesznek láthatóak. A koncepció az volt, hogy egy letisztult, természetes, de mégis előkelő kollekciót készítsünk, ezért az arany és a fehér kombinációja tökéletesen passzolt ehhez az elképzeléshez. Így születettek meg ezek a termékek. Mini dobozka, egyedi … read more

Esküvő
2017.02.17.

Seed Bonbon „lédig” formák

Egyre többen választanak környezettudatos szempontok alapján olyan esküvői köszönetajándékot, amely egyszerre szép és emellett van valamilyen haszna is, mondjuk valódi örömöt okoz és nem egy újabb kacat. Egyedi igények alapján 50 darab feletti mennyiségben lédig is gyártunk magbonbonokat. A nyári esküvői szezonban sokféle szín és magfajta készült így.  

Esküvő