Vizslabarát

1990 Ft4790 Ft

Különleges, tiszta szívből született Seed Bonbon-termék, melyet a vizslák iránti rajongásunk ihletett.
A csomagolás egyedi műalkotás, Illés László grafikus rajzának felhasználásával készült, direkt ehhez a termékhez
A dobozka tartalma: 2 darab csont formájú Seed Bonbon a beltéri rágcsáláshoz (réti komócsin, zab és búza keverék) és 2 db szív forma a gazdiknak, hogy tavasztól őszig színpompás pillangócsalogató virágokkal vegyék körül magukat.A virágmagkeverék tartalma: körömvirág, napraforgó, facélia, búzavirág, kapor, bársonyvirág.

Ajánlott ültetési idő: a csont formákat egész évben lakásban használhatjuk, a szív formákat április-június között szabadba ültessük

A termék megvásárlásával a Vizslamentőket támogatod 300 Ft-tal, illetve, ha a dobozon található grafikát is megvásárolod mellé, a kedvezményes ár mellett további 300 Ft-tal támogatod a fajtamentőket.

A kép poszerként (A4, A3) külön is megvásárolható, ráadásul ingyenesen egyedivé is tesszük neked, ha szeretnéd. Megrendeléskor a megjegyzés rovatba írd be, milyen nevet írjunk a képre.

 

Kiürítés
Categories:, , SKU: #171117

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minősített vetőmagok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Méretek N/A
Termék kiválasztása:

Csak Seed Bonbon doboz (1990 Ft), Seed Bonbon A4-es poszterrel (4190 Ft), Seed Bonbon A3-as poszterrel (4790 Ft), Csak A4-es poszter (2900 Ft), Csak A3-as poszter (3500 Ft)