WWF Természetbarát válogatás – hazai védett nagyragadozók

2.250 Ft (AAM)

Szeretnél egy különleges ajándékot, amely nemcsak örömet okoz, hanem egy jó ügyet is szolgál?

A WWF magyarországi szervezetével közösen a korábbi kollekció sikerén felbuzdulva egy újabb limitált szériát találtunk ki, amely ezúttal a három hazai védett nagyragadozót – hiúz, barna medve, farkas – mutatja be. Minden doboz 4 darab vadvirág magkeverékes, színes magbonbont rejt.

Minden egyes termék megvásárlásával 300 Ft-tal támogatod a WWF munkáját!

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A már megerősödött, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 8 × 8 × 3 cm
Melyik állatot választod?

Hiúz, Barna medve, Farkas