Szív mintás díszdobozban (6/9 darabos)- Sok szeretettel felirattal is!

3.250 Ft4.290 Ft

A Seed Bonbon Selections ezen kiadása 6 vagy 9 darab magbonbont tartalmaz. A szív ablakos díszdoboz sajnos már csak fehér és piros színben választható, és a készlet is változik.

Ajándékozzuk szeretteinknek különleges eseményekkor, évfordulókra, Anyák Napjára vagy óvónéninak, tanároknak évvégi ajándékozáskor.

Magbonbonok:

Pillangóbarát virágoskert egynyári virágmagok (facélia, körömvirág, napraforgó, bársonyvirág, pillangóvirág, harangláb, egynyári dália, legényvirág)

Zöld fűszernövények: bazsalikom, kapor, kaukkfű, kerti zsázsa, rukkola, petrezselyem

Csomagolás: organza vagy szatén szalaggal átkötve, tájékoztató, dekoratív kísérőkoronggal/Sok szeretettel feliratú kísérőkoronggal

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Méretek 11 × 11 × 3 cm
Doboz színe

Piros doboz, Fehér doboz

Milyen maggal kéred?

Egynyári virágmagkeverék, Zöld fűszernövények

Milyen Kísérőkoronggal kéred?

Alap kísérő, Sok szeretettel feliratú kísérő

Mekkora dobozt kérsz?

6 db-os, 9 db-os