Seed Bonbon Selections – Deluxe Chocolate Design (12 db)

4999 Ft

Igazán exkluzív összeállítás, hiszen a magbonbonok forma és színvilága a valódi pralinékat, bonbonokat, trüffeleket idézi. A fehér-, tej- és étcsokoládé bonbonokra megtévesztésig hasonlító igényes különlegesség korlátozott mennyiségben elérhető.

Ebben a dobozban 12 darab fűszernövény és virág magbonbon található vegyesen.

A dobozokat arany színű papírszalaggal kötjük át, hogy ezzel is a prémium kategóriás édességek csomagolására emlékeztessen.

Elfogyott

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 15 × 12 × 3 cm
Méret: