Akció!

Karácsonyi képeslap – Honey

790 Ft 550 Ft

Szoktál küldeni hagyományos képeslapot szeretteidnek, ismerőseidnek, üzleti partnereidnek? Ha igen, ha nem, most itt az alkalom, hogy igazán különleges és emlékzetes módon mondd el karácsonyi és újévi jókívánságaidat. Küldd el még időben, hogy karácsonyra odaérjen!

Karácsonyi képeslap magpapír formával, színes borítékkal, átlátszó tasakban

A magpapír vadvirág keveréket tartalmaz, színe natúr fehér.

Méret: A6 (105×148 cm)

Hátoldalán leírás és használati útmutató olvasható.

A képeslaphoz mellékelt magpapír formákból, ha virágföldbe (cserépbe, szabadföldbe) ültetik és megfelelően gondozzák, élő növények kelnek ki.

 

Elfogyott

Leírás

Vadvirágmag keveréket tartalmazó magpapír formákkal.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Általános használati útmutató 

Tavaszi-nyári időszakban keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve neki is láthatsz a magpapír újrahasznosításának. A magpapír formákat ültesd el, s vékony réteg földdel takard be. Locsold rendszeresen, az első hetekben fokozottan ügyelj a megfelelő nedvességről. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

A magok csírázási ideje 1-4 hét, a már erőteljesebb, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magpapírban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 105 × 148 cm
Méret: