Bronz színű karácsonyfa díszdobozos magbonbon (9 db)

4.300 Ft

Seed Bonbon dobozos válogatás 9 darab színes magbonbonnal.

Organza szalaggal, karácsonyi kísérővel. A kísérő hátoldalán termékleírás szerepel.

A friss és zamatos zöld fűszernövények ihletésével: bazsalikom, petrezselyem, kapor, kakukkfű, rukkola és kerti zsázsa magokkal.

VAGY

Egynyári virágmagokkal: facélia, körömvirág, bársonyvirág, nebáncsvirág, dísznapraforgó, pillangóvirág, legényvirág, mustár

VAGY

Vegyesen 5 db virágos és 4 db fűszeres magbonbonnal

Leírás

Kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 11,5 × 11,5 × 3 cm
Milyen magokkal kéred?

Egynyári virágmagkeverék, Fűszernövény magkeverék, Vegyesen (5-4)