Esküvői köszönetkártya magbonbon formával

Esküvői köszönetkártya 1 db (választható) magbonbon formával – virágmag keverékkel

Méret: A6 (105×148 cm) – Frontoldalon a választott grafika és a magbonbon forma, hátoldalán leírás és tájékoztató (angol,   német, francia és olasz nyelven is kérhető)

A képeslapra applikált magpapír forma könnyedén eltávolítható, és földbe (cserépbe, szabadföldbe) ültetve a benne lévő magok kikelnek.

Minimum rendelés: 12 darab

Az itt bemutatott mintákra tetszőleges szöveg illeszthető (név, dátum, helyszín), ez benne van az árban.

Teljesen egyedi, itt nem látható köszönetkártyát is készítünk hozott tervekkel vagy a Seed Bonbon grafikusa is elkészítheti nektek. Ha így szeretnétek, kérjétek ajánlatunkat.

Képeslapok ára: 790 Ft/db (az ár tartalmazza a név, dátum, helyszín, rövid üzenet megjelenítését is)

Lebomló nejlon tasakkal (+50 Ft) és színes borítékkal (+50 Ft)  is rendelhető.

Szállítási díj: 1450 Ft futárral, további lehetőségekről érdeklődj telefonon vagy emailben, mivel nyártól Gárdony lett a központunk, és folyamatosan fejlesztjük az átvételi lehetőségeket.

 

Leírás

A magbonbon kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A papírlapról eltávolított magbonbon formát a legjobb eredmény érdekében áztasd be vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

További információk

Méretek 105 × 148 cm