Anyák napi ajándékcsomag Origi szappannal

4250 Ft

Különleges anyák napi csomagot készítettünk össze, amivel egyszerre ajándékozhatsz virágot és illatos, természtes összetevőket tartalmazó kézműves szappant.

Mindezt egy dobozba csomagoltuk, színes masnival átkötve máris átadásra kész.

A szappant az Origi natúrkozmetikumaiból válogattuk ki, melyek értékes összetevőket és magas minőséget képviselnek.

A szappanok nemcsak szépek, hanem illatosak és SLS-, parabén- és tartósítószermentesek, minden bőrtípusra ajánlottak.

Választható szappanok: 

Organikus shea vajas-kávés bőrradír

Tavirózsa hévizi iszappal

Gyömbér és lime fűszerezésű

Levendulás

A szappannokról és az Origi márkáról weboldalunkon olvashatsz bővebben: https://origi.shop.hu

A doboz tartalma:  6 db magbonbon egynyári virágmagkeverékkel (facélia, körömvirág, bársonyvirág, búzavirág, pillangóvirág, egynyári dália) és egy darab választott szappan

Ha szeretnél üzenni általunk, írd meg gondolataid a Megjegyzés rovatba, és mi személyesebbé tesszük az ajándékozást!

Van rá lehetőség, hogy a csomagot egyenesen a címzettnek küldjük, a számlát pedig neked elektronikus formában, így garantáljuk a diszkréciót.

Kiürítés
Categories:, SKU: O200420

Leírás

A Seed Bonbon kézzel készült papíralapú ajándéktárgy, standard minőségű vetőmagokat tartalmaz.

Tárolás: száraz helyen tároljuk. Megfelelő tárolás mellett akár évekig is őrizhetjük elültetés előtt.

Figyelem! Gyerekek felnőtt felügyelete mellett használják, mert könnyen élelmiszernek nézhetik.

Általános használati útmutató:

A legjobb eredmény érdekében áztasd be a Seed Bonbont vízbe, hogy megszívja magát nedvességgel, majd keress egy világos helyet, ahol cserépbe vagy szabadföldbe ültetve elkezdődhet a csírázás. A felpuhult magbonbont szétmorzsolva vagy egyben ültesd el, vékony réteg földdel takard be. Azzal is segíthetsz, ha az első időszakba üveggel letakarod és így egyfajta mini üvegházat hozol létre.

Az első hetekben ügyelj arra, hogy ne száradjon ki teljesen a föld. A pár hetes, 6-8 centiméteres palántákat szét lehet ültetni.

A magbonbonokban található minőségi magok megfelelő körülmények között nagy arányban kikelnek. A siker fokozható jó minőségű földdel, helyes ültetési móddal (nem túl mélyre pl.), és a megfelelően adagolt locsolás (nem szabad túlöntözni, de kiszáradnia sem), elegendő napfény és optimális hőmérséklet is hozzájárul a magok, fejlődő növények életképességéhez.

Gerilla kertészeti módszer

Keress egy olyan helyet bárhol a világban, ahol úgy érzed, jó lenne, ha fűszernövények vagy éppen virágok színesítenék. Ez lehet egy park, ahol rendszeresen megfordulsz, egy elhagyatott telek vagy akár egy játszótér is. Ha önkéntes kertépítőként használod a magbonbonokat, akkor áztasd be a formákat, hogy jól beszívják a nedvességet, majd ültesd el (vagy egyszerűen hajítsd el), és bízd a természetre. A természet hihetetlenül jól működik, magukra hagyva is nagyon jó esélyei vannak a magoknak, hogy rövid időn belül színes virágaikkal feldobják a környezetünk hangulatát.

További információk

Méretek N/A
Milyen szappannal kéred?

Levendulás, Gyömbér-lime, Kávés bőrradír, Tavirózsa hévízi iszappal