Környezetbarát

Irodai papírból és kíméletes eljárással születnek meg a magbonbonok.

Kézműves magyar termék

Minden egyes Seed Bonbon kézzel készült, egyedi darab. Nincs belőle két egyforma.

Egyedi rendelés

Egyedi csomagolás, felirat, logó kérhető. Kis és nagyobb mennyiségben is.

RÓLUNK

A Seed Bonbon Handmade® márkanév alatt 2017 óta izgalmas és különleges, környezetbarát ajándékokat fedezhetsz fel. A csokoládéra, cukorkákra emlékeztető magbonbonok földbe ültetve megfelelő gondoskodás mellett élő növényként születnek újjá. Fedezd fel díjnyertes ajándékainkat! Termékeink válogatott irodai papír újrahasznosításával vegyszermentes vetőmagokal készülnek kíméletes, kézműves eljárással.  Minden darab egyedi, 100%-ban lebomlik a környezetbe jutva. A cégekes megrendelőket a Seed Bonbon Handmade Kft. szolgálja ki.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy 2019 év végén Magyarországon 10. vállalkozásként kaptuk meg a Green Brand Hungary  tanúsítvány használati engedélyét egy részletes audit után. Ez egy fontos szakmai visszaigazolás arra, hogy jó úton járunk, a fenntarthatóság elvei szerinti működésünk példaértékű és  elismerésre  méltó. Termékeinkben ötvöződik minden, amit fontosnak tartunk:  újrahasznosítás, zöld energiahasználat, kis ökolábnyom, ökoetikus cégvezetés és értéktermető élményszerzés.

A legjobb dolog, ami a régi szerződésekkel, kimutatásokkal történhet!

A Seed Bonbon Handmade márkanév védjegyoltalom alatt áll, ezzel együtt a márkanév alatt készülő termékek, fotók és nyomdai anyagok másolása és engedély nélküli felhasználása jogi lépéseket von maga után!

show