Magpapírok egyedi rendelésre

Mi az a magpapír?

A magpapír egy környezetbarát kreatív papír, mellyel szinte minden hagyományos papírterméket ki tudunk váltani egy rendezvény, marketing kampány vagy céges ajándékozás során.

A magpapír rostjai között vetőmagok bújnak meg, így megfelelő időzítéssel és gondoskodással a papírból virágokat, zöldségeket és fűszernövényeket lehet elővarázsolni.

A magpapír rostjai 100%-ban rövid időn belül lebomlanak a földben.

A magpapírra való nyomásnak – az ofset nyomáshoz hasonlítva – vannak ugyan korlátai, de sokéves tapasztalatunkkal és profi grafikus-nyomdai háttérrel segítünk az elképzelések megvalósításában.

Az általunk készített promóciós és ajándék termékek nap mint nap bizonyítanak nagyszabású eseményeken és márkák életében itthon és külföldön.

Milyen magokat tartalmaznak a magpapírok?

Többféle vastagságra osztályozzuk a magpapírokat. A vastagabb – melyet leginkább képeslapnak, szórólapnak, ültetőkártyának, badgenek ajánljuk –  egynyári virágmagos, a vékonyabbak, például levélpapírnak, betétlapnak, szórólapnak, jegyzeteknek használatos változatok, pipacs, százszorszép, répa, nefelejcs, kakukkfű és saláta magosak.

Segítünk a kiválasztásban, milyen alkalomhoz, melyik passzol a legjobban, és milyen dizájnnal lehet a leghatékonyabban kivitelezni.

Magpapírok

A különféle vetőmagokat (virágmagok, fűszernövények, zöldségek) rejtő magpapírokat elsősorban a klasszikus, print alapú marketing és promóciós kampányok zöldebbé tételére ajánljuk.  A magpapírból készült szórólapok, meghívók, voucherek megragadják a figyelmet és hatást gyakorolnak. Környezetbarát, merített papírhoz hasonló textúrájú, 100%-ban lebomlik és élő növényekként kelnek új életre.
Komplett tervezési és nyomdai kivitelezéssel, gyors határidővel dolgozunk.
Fedezd fel a magokban rejlő csodát!

Magpapír névjegykártya virágmagokkal

Méret: 50×90 mm
Design: A lap teljes felülete szabadon tervezhető.

Egyoldalas, grafikától függően kétoldalas nyomással is. QR kód elhelyezésére is van lehetőség.

 

 

Magpapír badge/névkártya

Konferenciákra, rendezvényekre a résztvevők névreszóló névkártyáját akár névlista alapján is elkészítjük gyors határidővel.

A badge álló vagy fekvő tájolású lehet, lyukasztással és sarokkerekítéssel készítjük.

Kiegészíthető környezetbarát, pl. PET palack újrahasznosításával vagy textilből készült nyakpánttal is.

Magpapír könyvjelző

Méret:  5×20 cm

A Magpapír Könyvjelzők ideálisak ajándékként könyvek szerelmeseinek, és kiváló választás céges ajándékozáshoz, mivel támogatják a fenntarthatóságot és emlékezetessé teszik az üzleti ajándékokat.

Adj a könyvekhez egy kis zöld színt ezzel az egyedülálló termékkel!

Magpapír meghívók/voucherek

Méret: 110×220 mm

A magpapír meghívók és ajándékutalványok tökéletes egyensúlyt teremtenek a fenntarthatóság és a kreativitás között.

Az exkluzív megjelenés mellett emlékezetessé és élménytelivé varázsolja az üzeneted.

Francia boríték is kérhető hozzá.

Magpapír szórólap – többféle méret

Többféle méret, vastagság, sokféle mag.

Egy felejthetetlen reklámeszköz, amit garantáltan megjegyeznek és megőriznek azok, akiknek szánod.

A magpapír szórólap új értelmet ad a papíralapú reklámnak, mert maga a szórólap egy élő ajándék, amely hosszú távú hatást gyakorol az emberekre.

Élményteli pillanatokkal kapcsolják össze márkádat.

Magpapír karszalag

Az egyediség és a fenntarthatóság találkozása. Többféle maggal készülő karszalagjainkat céges rendezvények, konferenciákra ajánljuk, a rendezvény arculatához igazítjuk, logózható. Egy magpapír karszalagos rendezvény már komoly fenntarthatósági elhivatottságot mutat, szakítva az eldobható karszalagokkal. Előnye, hogy pozitív érzéseket hív elő és a rendezvény után a résztvevők, ha elültetik, még jó ideig gondolnak vissza az eseményre. Hátránya, hogy kis szakítószilárdságú, ezért egynapos rendezvényekre ajánljuk.

Magpapír képeslapok
Méret: A5/A6

A magpapír képeslapok személyre szabhatók az adott alkalomhoz vagy az ajándékátadás céljához.

Hozd saját terveid vagy kérd egyedi tervezéssel, hogy az ajándékozás igazán személyessé váljon.

Szimpla vagy kinyitható verziókban, akár borítékkal is kérheted.

Nagyobb magpapírok A4 és A3 méretben

Nagypályásoknak nagy magpapírt!

Hogy mire használható ekkora méret?

Készítettünk már belőle plakátot, klasszikus, köztéri hirdetést letéphető fülekkel, levélpapírt, mappát, menüsort, házirendet, terméktájékoztatót, jegyzetfüzetet és emlékkönyv lapokat.

Ha valami igazán ütős akcióra készülsz vagy szeretnél egy meglepő fordulattal előrukkolni, keress minket, segítünk a megvalósításban!

Magpapír függelékek, kísérőkártyák

Dobd fel a terméked vagy ajándékod egy saját logós vagy designos magpapír kísérőkártyával, hogy még különlegesebb legyen! Többféle méretben, téglalap, négyzet és  sarokvágott téglalap formával készítjük. Lyukasztással és zsineggel, szalaggal is kérhető.

Magpapír csomagolóanyag

Gondoltál volna arra, hogy kisebb termékeidet becsomagolhatod saját mintás vagy logózott ültethető csomagolóanyagba?

A magpapírt használhatod exkluzív csomagolóanyagként ékszerek, ruházati termékek, könyvek vagy művészi termékek díszbe öltöztetéséhez.

Magpapír naptár

A naptáraink teljesen egyediek, a megrendelők elképzeléseit tükrözik.

Lehet asztali, fali, teljesen vagy részben magpapírból, sok vagy kevés magfajtából kicsi vagy éppen nagy.

Mindegyikre igaz azonban, hogy hosszú ideig garantálja az ajándékozó pozitív megítélését és kedvessége újra és újra felelevendik, amikor a naptár lapjait elültetik és növényként kel életre.

Gyakran ismételt kérdések

Mit lehet nyomtatni a magpapírra?

A magpapírra mérettől és vastagságtól függően lehet egy- és kétoldalasan nyomtatni. A nyomást vizesbázisú festékkel készítjük, hogy a magok minél kisebb eséllyel sérüljenek. Annak érdekében, hogy a kikelési arány optimális maradjon, a felület maximum 30-40 százalékát lehet grafikával megtölteni. Ezért a letisztult, minimál design vagy a művészi aquarell stílus passzol a legjobban a magpapírhoz.

Hogyan kell elültetni a magpapírt?

A magpapírban található vetőmagokat többnyire tavasztól őszig célszerű elültetni, hogy a növények teljes életciklusát végigkövethessük. A papír tépkedjük apró darabokra, tegyük cserépbe/balkonládába vagy szabadföldbe és takarjuk be vékony földréteggel. Ezután öntözzük meg és ügyeljünk arra, hogy megfelelő napfény és minimum 18 Celsius fokos átlaghőmérsékletben legyenek.

Kérhetünk-e segítséget a nyomdai anyagleadásban?

Természetesen, grafikus és nyomdai szakember segítségét biztosítjuk, ha kérdés merül fel egy konkrét rendeléssel kapcsolatban.

Mennyi idő alatt készülnek el a magpapírok?

Az anyagleadástól számítva átlagosan 2-3 munkanap alatt elkészítjük a magpapírokat. Ez az idő nagy mennyiség vagy csúcsszezonban nőhet, de van lehetőség SOS (48 órán belüli) szállítást is kérni, melynek van sürgősségi felára.

Csak egyedi rendelés adható le vagy vannak kész termékek is?

Többnyire hozott grafikával készítjük egyedi rendelésre a magpapírokat, de vannak saját mintás képeslapjaink nagyobb ünnepekhez köthetően. Pl. karácsonyi képeslapok, kísérőkártyák, nőnapi és húsvéti üdvözlőlapok. Arra is van lehetőség, hogy elképzelésed alapján saját grafikusunk segítségével megalkossuk együtt saját magpapírod.

Csak online lehet rendelni?

Emailben vagy weboldalunk Kapcsolat menüpontján keresztül a leghatékonyabb a rendelésleadás és ajánlatkérés a visszakövethetőség miatt. De telefonon 9-17 óra között vagy személyesen gárdonyi irodánkban előzetesen egyeztetett időpontban is fordulhatsz hozzánk.

Hol találom az árakat?

A képek mögötti kártya az adott termék adatlapjára navigál, ahol részletesen megadhatod a kívánságaid paramétereid és automatikusan árajánlatot kapsz tőlünk. !!! Ez a funkció jelenleg fejlesztés alatt áll, lehetnek kimaradások.

Miért jobb a magpapír, mint a hagyományos papír?

A magpapír nemcsak egy papír, hanem egy ajándék is egyben, hiszen a rajta lévő fontos információk mellett növények magjait tartalmazza. A magpapírt a vásárlók, fogyasztók, ügyfelek elültethetik, mely élő növényként újjászületik. A papír lebomlik, újrahasznosul a természetben, a magokból kikelő virágok, növények pedig élményt adnak, amivel növelhető az adott márka, eseményhez való szorosabb kapcsolódást.

Nem ismerem annyira a növényeket, ebben is tudnak segíteni?

Természetesen, cégünk munkatársai jól ismerik a növényeket és a magról vetés fortélyait, így ebben is biztosan tudunk segíteni.

3

Ajánlatkéréssel, rendeléssel kapcsolatban keress minket!