Rólunk

A sztori

Újságíróból kézműves…

Hagara-Nagy Nóra, a Seed Bonbon ötletgazdája vagyok.

Röviden az előzményekről: 2005-ben kezdtem újságírással foglalkozni. Eltelt tíz év, és számtalan online és offline cikket írtam  (némelyik még díjazott is lett), szabadidőmben egy zöld életmód blogot írtam, ami Fenntarthatósági sajtódíjat nyert – mindeközben elvégeztem egy ökogazdálkodási és ökoturisztikai képzést -, és voltam főszerkesztő egy öko magazinnál. Egy pályázat kapcsán kezdetem el zöld marketinggel és PR-ral foglalkozni, aminek kiteljesedése az általam megálmodott környezetbarát ajándéktárgy, mely tökéletes választás fenntartható vállalatok reklámajándékának is.

Így lettem kézműves.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettségem természetesen a kézműves termékeimnél is meghatározó szerepet tölt be, olyannyira, hogy az általam készített magpapírok, magbonbonok és magbombák irodai papírhulladékból készülnek, kíméletes, környezetbarát eljárással.

Termékeimben egyesül a növények és a környezet iránti szeretete, a kreatvitás és a folytonos megújulás, fejlődés iránti igény, mindez megfűszerezve Illés László grafikus alkotómunkáival.

Mit tud a Seed Bonbon?

Környezetbarát
Papír újrahasznosítással, kíméletes, környezetbarát eljárással készülnek a Seed Bonbon termékek.

Kézműves magyar termék
Minden egyes Seed Bonbon kézzel készült, egyedi darab. Nincs belőle két egyforma.
Öröm garancia
Számos pozitív visszajelzésből és visszatérő vásárlóinktól tudjuk, a Seed Bonbonokkal garantáltan nyert ügyed lesz.
Egyedi rendelések
A kísérőcédulától a dobozok személyre szabásáig mindenre tudunk megoldást. Kis és nagyobb mennyiségben is.

Kövess minket!